loader image
+32 473 25 56 71

Massages

Anti stress hotstone rug, nek, schoudermassage €50

Intensieve massage waarbij de rug, nek en schouders  worden gemasseerd met warme olie en hotstones.  (50 min.)

Zen rug, nek, schoudermassage €40

Ontspannende massage van de rug, nek en schouders met warme olie van rozen, lavendel of ylang ylang. Voor iedereen die nood heeft aan wat rust en tijd voor zichzelf. (30 min.)

Mind Relax massage €55

Bij deze massage staat mentale ontspanning centraal.  Op een zachte manier wordt er ingewerkt op de reflexpunten van het hoofd en de voeten. Deze reflexpunten staan rechtstreeks in contact met het hele lichaam. Oude energetische blokkades, overtuigingen, kunnen zo doorbroken worden en plaats maken voor een diepe vorm van rust. Rust in het hoofd en het denken..

Total relax massage €60

Zalige lichaamsmassage met etherische oliën (aromatherapie). De oliën worden individueel aangepast per persoon. Een ontspanning voor lichaam en geest.

 Hotstone massage €60

De deugddoende warmte van de basaltstenen dringt goed door tot in de spieren. Dit in combinatie met een zachte lichaamsmassage zorgt voor een diepe vorm van ontspanning. Puur genieten.

Kruidenstempel massage €60

Is een massage met warme kruidenbundels die zowel een ontspannende, activerende als reinigende werking hebben. Het zachte scrubbend effect van de stempels in combinatie met de warmte en het aroma van de kruiden zorgt voor een echt wellness gevoel.

Mediterraanse massage €60

Deze 1u durende gezichts-en hoofdmassage is populair. De Mediterraanse massagetechnieken in combinatie met zuiderse oliën zorgen voor een diepe vorm van ontspanning en ondersteunen een algemeen gevoel van welzijn. Tijd om stress en zorgen los te laten en gewoon te genieten. 

Yochi massage €60

Yochi is een vorm van energetisch lichaamswerk waarbij we door het positioneren van de handen op het lichaam, in combinatie met gerichte ademhalingsoefeningen, hartcoherentie, innerlijke rust en ontspanning nastreven.

Detox massage  €75

Detox voetbad. Aangepaste massage met als doel het lichaam te zuiveren van afvalstoffen en het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam.  Erna kan je nog even nagenieten tijdens een infrarood sessie. (75 min)

Energy balancing massage €75

Energiemeting met tips ter ondersteuning van de algemene gezondheid. Daarna volgt een individueel aangepaste massage.  Op een zachte manier wordt er ingewerkt op de energiemeridianen van het lichaam. De energie kan terug vrij stromen en de algemene gezondheid wordt zo ondersteund. (75 min)

Massages en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen. Gemiddelde duur van de massage 60 minuten tenzij anders vermeld.

Waarom

De voordelen van een goede massage

Algemene ondersteuning van de gezondheid
Ontspannend
Betere bloeddoorstroming
Ontspant verharde spieren
Stimuleert het emotioneel welzijn

 

uw relaxatie massage praktijk

Enkel op afspraak. Tel. 0473 25 56 71