loader image
+32 473 25 56 71

Massages

Anti stress hotstone rug, nek, schoudermassage €40

Intensieve massage waarbij de rug, nek en schouders  worden gemasseerd met warme olie en hotstones.  (50 min.)

Zen rug, nek, schoudermassage €30

Ontspannende massage van de rug, nek en schouders met warme olie van rozen, lavendel of ylang ylang. Voor iedereen die nood heeft aan wat rust en tijd voor zichzelf.

Fit and feelgood massage €50

Een krachtige, maar tevens ontspannende massage met warme olie en natuurstenen. Er worden technieken toepast worden uit de drukpuntmassage en/of yoga massage. Deze massage ondersteunt een algemeen gevoel van welbevinden. Optioneel mogelijk : yin/yang meting.

Total relax massage €50

Zalige lichaamsmassage met etherische oliën (aromatherapie). De oliën worden individueel aangepast per persoon. Een ontspanning voor lichaam en geest.

 Hotstone massage €50

De deugddoende warmte van de basaltstenen dringt goed door tot in de spieren. Dit in combinatie met een zachte lichaamsmassage zorgt voor een diepe vorm van ontspanning. Puur genieten.

Kruidenstempel massage €60

Is een massage met warme kruidenbundels die zowel een ontspannende, activerende als reinigende werking hebben. Het zachte scrubbend effect van de stempels in combinatie met de warmte en het aroma van de kruiden zorgt voor een echt wellness gevoel.

Mediterraanse massage €60

Deze 1u durende gezichts-en hoofdmassage is populair. De Mediterraanse massagetechnieken in combinatie met zuiderse oliën zorgen voor een diepe vorm van ontspanning en ondersteunen een algemeen gevoel van welzijn. Tijd om stress en zorgen los te laten en gewoon te genieten. 

Massages en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen. Gemiddelde duur van de massage 75 minuten tenzij anders vermeld.

Waarom

De voordelen van een goede massage

Algemene ondersteuning van de gezondheid
Ontspannend
Betere bloeddoorstroming
Ontspant verharde spieren
Stimuleert het emotioneel welzijn

 

Fit and feelgood massage €35

Borstelen van de huid. Intensieve massage van de benen, rug, nek, schouders met arnica olie. Activeert de stofwisseling en ontspant de verharde spieren.

uw relaxatie massage praktijk

Enkel op afspraak. Tel. 0473 25 56 71